شرایط استعداد درخشان شدن چیست؟
پاسخ
محاسبه استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی مختلط می باشد یعنی آقایان و خانمها رنکشان با هم لحاظ می شود ابتدا واحد پاس شده دانشجو، بطوریکه که باید حداقل ۷۵ درصد از کل واحدهای تحصیلی رو قبل از شروع ترم ۷ گذرانده باشد بعد از این شرط، دانشجویان هم ورودی وارد رده بندی معدل می شوند که ۲۰ درصد اول، جز استعدادهای درخشان دانشگاه هستند یعنی کل ورودی ۲۰ نفر باشند ۴ نفر اول استعداد درخشان هستند
آیا می دانید ۵ امکان وجود دارد تا شما بتوانید بدون کنکور در مقطع بالاتر ادامه تحصیل بدهید؟
پاسخ
۱. جزء۲۰ درصد برتر هم رشته و هم ورودی ها خود باشید. ۲. شرکت در طرح استاد محوری ( با شرط جزء ۲۰ درصد برترهم رشته و هم ورودی های خود باشید ) ۳. اتمام درس در شش ترم تحصیلی ( با شرط جزء ۲۰ درصد برتر یک سال بالاتر از خود باشید) ۴. کسب رتبه ۱ الی ۱۵ المپیاد کشوری ۵. دارای اختراع و نوع آوری
آیا می دانید می توانید در مسابقات ملی رشته تحصیلی خود از طرف دانشگاه شرکت کنید؟
پاسخ
دانشجویانی که علاقمند شرکت در مسابقات علمی کشوری هستند می توانند ۲ ماه قبل از شروع مسابقات ملی با انجمن های علمی رشته خود و استاد راهنما مربوطه رایزنی کرده و با هماهنگی معاونت فرهنگی و معاونت آموزشی این تیم از طرف دانشگاه در مسابقات شرکت نمایند. برای اطلاعات بیشتر از انجمن های علمی خود پیگیری نمایید
(ویژه برادران) آیا می دانید می توانید سربازی نروید؟
پاسخ
شناسایی مشمولان این تسهیل، بر اساس امتیاز حاصل از فعالیتهای نخبگانی و تأیید کارگروه تخصصی انجام میشود. متقاضیان در صورت کسب حداقل امتیاز لازم و احراز سایر شرایط، از سوی معاونت آیندهسازان بنیاد به نیروهای مسلح معرفی میشوند و مابقی مراحل را از طریق مرجع معرفیشده از سوی نیروهای مسلح پیگیری مینمایند. جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس زیر مراجعه نمایید
آیا می دانید می توانید وام ساخت مسکن از بنیاد ملی نخبگان دریافت کنید؟
پاسخ
افراد دارای حداقل یکی از شرایط زیر میتوانند حداکثر تا پنج سال پس از تاریخ برگزیدگی، برای بهرهمندی از تسهیلات ساخت/ خرید مسکن و یا ودیعه اجاره مسکن درخواست خود را از طریق سامانه سینا (به نشانی https://sina.bmn.ir) ارسال نمایند: ۱. برگزیدگان شیوه نامه شناسایی و توسعه فعالیتهای استادیاران جوان (طرح زنده یاد کاظمی آشتیانی)؛ ۲. برگزیدگان شیوه نامه تسهیلات جذب دانش آموختگان برتر دانشگاهی در موسسههای علمی (طرح شهید شهریاری)؛ ۳. برگزیدگان سطح ۱ و ۲ شیوه نامه شناسایی و پشتیبانی از اختراعهای برگزیده (طرح شهید فخریزاده)؛ ۴. برگزیدگان شیوه نامه بهرهمندی دانش آموختگان برتر دانشگاهی از تسهیلات دوره پسادکتری پس از شروع دوره (طرح شهید چمران)؛ ۵. برگزیدگان شیوه نامه بهرهمندی دانش آموختگان برتر دانشگاهی از تسهیلات جذب در نهادهای فناورانه (طرح شهید تهرانی مقدم) که تا پیش از تاریخ ۲۱/۱۲/۱۴۰۲ برگزیده شدهاند (لازم به ذکر است مهلت بهره مندی مشمولان این طرح از تسهیلات مسکن، تا پایان خرداد ماه سال ۱۴۰۴ است). ۶. برگزیدگان شیوه نامه شناسایی استعدادهای برتر به منظور جذب در دستگاههای اجرایی که تا پیش از تاریخ ۲۱/۱۲/۱۴۰۲ در کارگروه و کانون ارزیابی طرح جذب دستگاه اجرایی برگزیده شدهاند و بیش از پنج سال از صدور کد استخدامی آنان نگذشته باشد. (لازم به ذکر است مهلت بهره مندی مشمولان این طرح از تسهیلات مسکن، تا پایان خرداد ماه سال ۱۴۰۴ است). ۷. متخصصان ایرانی دانشآموخته خارج از کشور میتوانند برای درخواست بهرهمندی از این تسهیلات، از طریق ارتباط با مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری اقدام نمایند. جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت زیر مراجعه کنید
طرح های بنیاد ملی نخبگان برای دانش آموختگان برتر
الف: طرح شهید صیاد شیرازی
بنیاد ملی نخبگان هر ساله با هدف استفاده بهینه از تواناییهای دانشآموختگان برتر دانشگاهی، حوزوی و ایرانی خارج از کشور و حمایت از نهادهای فنّاورانه برای توسعه فعالیتهای علمی، فرهنگی و فناورانه کشور و بر اساس مجموع فعالیتهای نخبگانی دانشآموختگان در دوران دانشجویی و طلبگی، تسهیلات خدمت نظاموظیفه را به آنان اعطا میکند. برای آگاهی بیشتر اینجا کلیک کنید.
ب: طرح شهید دکتر چمران
بنیاد ملی نخبگان با هدف ارتقای تواناییهای پژوهشی، فناورانه و آموزشی دانشآموختگان برتر دانشگاهها، پژوهشگاهها و سایر مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور در فاصله زمانی پس از دانشآموختگی تا اشتغال، دانشآموختگان برتر دانشگاهی را بر اساس مجموع فعالیتهای نخبگانی آنان در دوران دانشجویی و دانشآموختگی شناسایی میکند تا بتوانند از تسهیلات پسادکتری بهرهمند شوند.مشمولان این تسهیل، مطابق مقررات بنیاد دوره پسادکتری را زیرنظر استاد میزبان در یکی از مؤسسههای علمی داخل کشور سپری مینمایند. برای آگاهی بیشتر اینجا کلیک کنید.
پ: طرح شهید احدی
در راستای ایجاد انگیزه برای حضور دانشآموختگان برتر در داخل کشور و ایجاد آرامش بیشتر ذهنی برای تحصیل و فعالیتهای علمی آنان، تسهیلات «امکان ادامة تحصیل در دورة دکتری تخصصی» با عنوان «طرح شهید احدی» از دو مسیر به دانشآموختگان برتر اعطا میشود: اول، انتخاب دانشآموختگان برتر و دوم، تخصیص سهمیه به دانشگاههای برتر.
معرفی دانشآموخته برتر برای پذیرش بدون آزمون در دوره دکتری تخصصی به مؤسسههای پذیرنده (از طریق سازمان سنجش) و پرداخت بخشی از کمکهزینه دورة دکتری تخصصی به مؤسسه پذیرنده، تسهیلاتی است که در قالب این طرح به مشمولان اعطا میشود. برای آگاهی بیشتر اینجا کلیک کنید.
ت: طرح شهید رهنمون
بنیاد ملی نخبگان با هدف شناسایی دانشآموختگان برتر دانشگاهی در مقاطع مختلف، پشتیبانی از جذب و بکارگیری آنان و نیز ارتقای فرهنگ اسلامی ـ ایرانی در اجتماع دانشآموختگان برتر کشور و رفع بخشی از نیازهای معیشتی این اجتماع، تسهیلاتی را در قالب «طرح شهید رهنمون» به آنان اعطا مینماید.برای آگاهی بیشتر اینجا کلیک کنید.
ث: طرح شهید تهرانی مقدم
بنیاد ملی نخبگان با هدف ایجاد شرایطی برای جذب دانشآموختگان برتر در نهادهای فناورانه و کمک به ایشان در جهت کسب مهارتهای لازم برای دستیابی به اشتغالی پایدار، «طرح شهید تهرانیمقدم» را طراحی کرده است.( پرسش های متداول )
ج: طرح شهید رضوی
بنیاد با هدف حمایت از اشتغال و اثرگذاری دانشآموختگان برتر در زیستبوم دانشبنیان کشور، مقرراتی را در قالب «طرح شهید رضوی» تصویب و اجرایی ساخته است.برای آگاهی بیشتر اینجا کلیک کنید.
چ: طرح شهید دکتر شهریاری
برای آگاهی بیشتر اینجا کلیک کنید.
ح: طرح مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی
بنیاد ملی نخبگان هر ساله به منظور ارتقای توانمندیها و توسعۀ فعالیتهای استادیاران جوان دانشگاهها و مؤسسههای علمی کشور و حل مسائل کشور، تسهیلاتی را به حائزان شرایط اعطا مینماید. بنیاد ملی نخبگان با توجه به مأموریتهای خود ذیل «سند راهبردی کشور در امور نخبگان»، ایستگاههای مسیر نخبگی را شناسایی و با کمک نهادهای مرتبط برای پشتیبانی از مشمولان هر ایستگاه برنامهریزی کرده است. رویکرد بنیاد ملی نخبگان شناسایی «اجتماعات نخبگانی» از طریق رصد رفتار و فعالیتهای نخبگانی آنان در تمامی حوزهها شامل: علم، فناوری، فرهنگ، نوآوری، قرآن، هنر، ادب و... و همچنین توسعه فعالیتهای نخبگانی آنان با همکاری همه دستگاههای ذیربط برای اثرگذاری مناسب آنان در جامعه تخصصی خود است. برای آگاهی بیشتر اینجا کلیک کنید.
تاریخ آخرین به روز رسانی: ۱۴۰۳/۰۱/۱۸
کلیه محتویات qom.ac.ir تحت مجوز Creative Commons Attribution ۴.۰ بین المللی مجوز دارد.